perjantai 30. elokuuta 2024

Karkkiväreillä iloa kotiin

 Kesämajan laittelemisen ohessa oon kesän mittaan edistänyt myös muutamia maalausprojekteja. Keittiön saatua uutta väriä, piti maalata myös siellä oleva penkki uuden väriseksi ja pari jakkaraa on odotellut uutta väriä jo yli vuoden. Vaikka jaksaminen on edelleen rajallista, niin kesäloma ja kesän hiljaisempi tahti töissä mahdollistivat vihdoin näiden maalausprojektien edistämisen. Tosin oon maalannu hiljalleen useamman kuukauden aikana ja vihdoin tänään sudin viimeisenkin maalattavan pinnan ja pääsen vihdoin siivoamaan tuossa terassilla ja milloin missäkin nurkassa majailleet maalauskamppeet pois. Ja sitten vien jämämaalit ongelmajätteen keräykseen ja siltäkin osalta koti siistiytyy.

Ja nyt on sitten mintunvihreää keittiön penkissä ja ihanaa karkkipinkkiä jakkaroissa, jotka nyt toimittavat yöpöytien virkaa meidän makkarissa.


 

Ja kun maalia jäi, maalailin sitten melkoisen huitaisten vielä pari pihaharjaakin vaaleanpunaisiksi. Yritin niistäkin ottaa kuvaa, mutta ne näyttää kuvassa lähinnä valkoisilta, vaikka luonnossa väri on sellainen hempeän vaaleanpunainen. Maalasin niitä kesämajasta ylijääneellä lattiamaalilla ja on todettava, että lattiamaali muun kuin lattian maalaamisessa on aika valuvaa ja työlästä käsitellä.. Mutta tulipahan tehtyä ja nyt on astetta söpömmät harjatkin.

Minimalistinenkin koti voi siis olla värikäs, leikkisä ja iloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti