tiistai 14. helmikuuta 2023

Ja tökkii edelleen

Edelleen ostolakko tökkii, farkkujen lyhentämiseen käyttämäni lanka on lopussa ja sinistä lankaa ei ole ja yhdet uusista farkuista tuli lyhennettyä liian lyhyiksi, joten pitäisi purkaa ja tehdä uudestaan. Ja kun ei ole oikean väristä lankaa niin ei tule niin siisti lopputulos. Plaah. 

Ja ne hajonneet farkut odottaa edelleen päätöstä mitä niiden suhteen tekisin, kauppa lupasi et voi palauttaa reklamaationa, mutta mietin pitäisikö yrittää korjata, kun on ne kuitenkin siistimmät kuin ne mun moneen kertaan näkyvästi paikatut varafarkut. Vaikka kankaan heikkous on sellaisessa kohdassa, että kokemuksesta tiedän, että useimmiten hajoaa korjauksen vierestä, ellei paikkaa tukikankaalla näkyvästi ja sitä en uusiin housuihin haluaisi tehdä.

Ja ehkä tarvitsisin uudet silmälasitkin, kun entisistä linssit on menneet sumeiksi, eli joku lämpövaurio kehittynyt. Nää nyt menis sinne terveys-kategoriaan, eli niitä en laske ostolakkoon kuuluvaksi, mutta yhtä kaikki vaatii sopivien valitsemisen ja ostamisen.

Ja jostain mystisestä syystä pinterest tarjoaa mulle vaan ihania tilkkuhameita, minähän en yleensä käytä hameita enkä tee tilkkutöitä ja nyt tunnen kuitenkin sisäistä tarvetta ja halua saada ostaa tilkkukankaita ja ommella hameita. Järki onneksi kertoo, että ei, en osaa enkä oikeasti halua edes opetella.

Ajattelin alunperin, että tästä blogista tulee sellainen iloinen ostamattomuus-tsemppaus, mutta nyt tuntuu että tulee valitusvirttä vaan. Toisaalta, ehkä kaikissa projekteissa, oli ne sitten ostamiseen liittyvää tai vaikka kuntoilua, tulee niitä alamäkiä. Jospa pysyn kaidalla tiellä kun valitan tänne, enkä säntää kauppaan oikeanvärisen langan perässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti