torstai 9. helmikuuta 2023

Kun ostolakko tökkii

 Nytpä tuli sitten ensimmäiset sellaiset päivät, kun ostolakko lähinnä ärsytti. Hölmöintä tässä ärsytyksessä on se, etten edes halua ostaa mitään erityistä, kyse ei ole siis sellaisesta, että pitäisi välttämättä joku tietty asia päästä ostamaan, vaan enemmänkin tunteesta, että on tylsää/ankeaa/kipeänä  eli ei jaksa tehdä mitään ja kaipaisin piristystä. 

Eli haluaisin nettishoppailla ihan vaan piristyäkseni? Juurikin niin.

Vaikka en olevinaan edes pidä nettishoppailua rentouttavana asiana, vaan enemmänkin rasittavana aikasyöppönä. Jos olisin terve, voisin siivota tai tehdä jotain muuta kotona tai pihalla ja saisin siitä varmaan piristystä. Olen kyllä lukenut ja katsonut telkkaria, mutta päänsärkyisenä ei näitäkään oikein jaksaisi, sellainen päämäärätön nettihaahuilu sen sijaan sujuu. Ja netistä ei jaksa lukea mitään oikeaa asiaa, eli joku nettikaupan selailu olisi just se juttu, joka tässä nuutuneessa olotilassa houkuttelisi.

Pinterestiä olen selaillut ja sitten vaan haahuillut kotona ympäriinsä, eli en ole ostanut enkä edes siellä nettikaupoissa notkunut, mutta tunnustan, tilanne on tökkinyt.

Toivottavasti olo pian kohenee ja jaksaa taas normaaleja kivoja asioita tehdä, jolloin tämä älytön nettihaahuilun tarve toivottavasti jää taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti