torstai 31. elokuuta 2023

Ostolakko: elokuu

Vadelmia, Mustikka, Hedelmiä, Ruoka
kuva:pixabay/NickyPe

Elokuun ostokset ovat olleet kattolamput hajonneiden tilalle ja muutamia pikkuostoksia remontin viimeistelyyn, sekä nuorisolle yksittäisiä tavaroita. Näiden lisäksi ostin yhden muovirasian (2€) ja metallisen tarjottimen/lautasen(4.2€), jotka tulivat tiskipöydälle, pesuaineen ja biojätepussin alle. Meillä ei ollut mitään sopivaa noihin ja kyllästyin putsaamaan pöytää, se kun ei ole terästiskipöytä vaan hankalammin puhdistettavaa laminaattia. Olemassa olevista rasioista sun muista ei noihin tarkoituksiin mitään löytynyt, meillä on sen verran sopivasti isompia rasioita, että kaikki ovat jatkuvassa käytössä.

Erityisiä ostohaluja ei ollut, jo kesällä nuorisolle ostettujen petauspatjojen pitkä ja hankala reklamaatio on venynyt tänne asti ja vienyt hermot moneen kertaan, joten se on omalta osaltaan suitsinut kaikenlaiset houkutukset ostaa yhtään mitään.

Ostamisen sijasta järjestelin liinavaatteita ja varapeittoja ja tyynyjä fiksummin hyllyille ja sain siten tilan toimimaan paremmin ja tavarat on helpompi sieltä tarvittaessa ottaa. 

Rahaa on tosin kulunut ruokapuolella normaalia enemmän, kotimaisten marjojen satoaika on ollut parhaimmillaan ja työmatkan varrella on lähialueen tuottajan myyntipiste, josta on tullut monena päivänä käytyä niin mustikat, mansikat kuin vadelmatkin. Ihania herkkuja, joihin ilolla käytän rahaa. Ja kun ei osta (turhaa) tavaraa niin rahaa voi sitten ihan hyvällä omallatunnolla käyttää tuollaiseen arjen hemmotteluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti