perjantai 30. kesäkuuta 2023

Ostolakko : kesäkuu- Kesäkuu meni ja kesäfiilis pysyy (ostolakossakin)

Free Read Squeaky Duck photo and picture
kuva:Pixabay/pasja1000

 

 Kesäkuussa palasin ostolakkoilemaan ja ostolakko pitkälti piti. Kuten aiemminkin mainitsin, remonttia pukkaa ja siihen liittyen on ostettu joitakin kiinteitä kalusteita ja remonttitarpeita, sekä nuorisolle uuteen huonejakoon muutamia huonekaluja mutta niitä en laske ostolakkoon kuuluviksi.

Yksi ostos tuli kuitenkin tehtyä, ollaan tehty pihavarastosta kesäolohuonetta ja siellä valmiiksi olevia varastohyllyjä vähän modattiin ja siirreltiin ja sitä varten ostin yhden lakanan verhoksi hyllyjen eteen. Sopivan kokoista kangasta ei meillä ollut valmiina ja halusin tilaan siistin ilmeen, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi ostaa sopiva verho. Löysin ihan ruokakaupasta sopivan iloisen värisen lakanan, joka oli alennuksessa ja maksoi kympin. Verhovaijeria ja koukut oli ennestään, meillä on ollut aiemminkin yhden hyllyn edessä eri kokoinen kangas, joten muita tarvikkeita ei tarvinnut ostaa. Kesäolohuone alkaa olla valmis ja siitä tuli kiva, mutta ihan erilainen kun alunperin olin ajatellut. Kirjoittelen tuosta muutoksesta varmaan vielä erikseenkin.

Vuosi sitten kesäkuussa käytin ostoksiin noin seitsemänkymppiä, ostettiin mm. kylmälaukku ja oksasakset, sekä alennuksesta pihajuhliin pöytäliinat. Pöytäliinat jäi käyttämättä kun juhlat siirtyivät sisätiloihin kodin ulkopuolelle ja liinat lähtivät kierrätykseen, hutiostos mutta ei onneksi kallis. Muut viime vuonna kesäkuussa ostetut asiat tulivat käyttöön ja olivat ihan tarpeellisia tavaroita.

Kesäkuu ei näköjään ole mulla mikään erityinen ostokuukausi, toukokuussa tulee ostettua enimmät kesävaatteet ja kengät ja kesäkuussa taidetaan olla jo koko perhe kesäfiiliksissä ja kaupoilla pyöriminen ei innosta ketään, jätski taitaa olla se ykköstoive ostoksissa.

Kesälomafiilis alkaa rakentua ja kesäkuuhun kuului jo rentoa löhöilyä, syreenin tuoksua ja kevyttä kesälukemista, samoilla suunnitelmilla suuntaan myös heinäkuuhun ja varsinaiseen kesälomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti